neděle 12. ledna 2014

False lashes

Jelikož mám hrozně krátké řasy, tak jsem nejdřív vyzkoušela umělé řasy z Claire's, které už jsem našla doma a kupodivu mi vyhovovaly. Četla jsem recenze na dobrá lepidla a kvalitní řasy a hodně youtuberek doporučovalo řasy od značky Ardell.
Ve středu jsem si je tedy objednala z officiální české stránky . Pobočku mají někde v Brně, ale řasy mi dorazily domů až domu Prahy už v pátek dopoledne, což je velké + .
Do balíčku mi dokonce dali i zdarma nálepky na nehty. Řasy vypadají vážně krásně a já do nich byla už na první pohled zamilovaná. Objednávala jsem si dvoje a jedno průhledné lepidlo - jedny delší a druhé přirozené.
Kupodivu mi lépe na očích drží ty delší, takže na fotkách jsou jen ty delší, ale ty druhé jsou naprosto přirozené, takže vůbec nepoznáte, že jsou umělé.
Asi je to o zvyku je nosit, ale mě na očích už vůbec nevadí, můžete je nosit každý den a nemusíte se bát, že by vám oko nějak poškodily. Jen je otázka, jestli se vám budou chtít každé ráno nalepovat a večer čistit.
Nalepování je samo o sobě v celku jednoduché, ale pokud si nejste jistí, tak si najděte video na youtube, je jich tam hodně i od českých youtuberek.









 | kratší řasy |
 | delší řasy |


 | potom jsem linky dodělala |


14 komentářů:

  1. Oh, vypadáš opravdu krásně. O umělých řasách jsem taky přemýšle, ale všechny kamarádky mě odrazovaly, že to není moc dobré, a že mi stačí kvalitní řasenka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi hnusná, jak podrážka od hovna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to mě jako mělo urazit? :D

      Vymazat
    2. Ne to byla lichotka ty krávo, protože ty hezčí než kravskej anál nebudeš

      Vymazat
    3. tady je někdo zakomplexovanej :-)

      Vymazat
  3. Nevim jestli te to urazilo, ale rozesmalo me to :'D.
    A kdyz uz si lepis rasy, tak se koukni na tutorialy ;), totiz ve vetsine pripadech se delaji nejdriv linky pak rasy a linky doupravy ;). Tohle je hnusne odbity.
    A nepsala nahodou, jak moc jsi pripozena ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skoda, ze je tam u tech ras napsany, ze tam ty linky nejsou ejste dodelany co :( protoze si nejdriv delam linky a potom je tam nalepim, řasy jsou nalepeny dobre, tak zase ahoj haha - taky ze v tom nechodim kazdej den, ty me asi neznas, protože by si pochopila, že chodim i nenamalovana.

      Vymazat
  4. nepise se to nahodou fake lashes? jakoze false se pouziva jenom kdyz chces neco oznacit za 'nepravdu'. just saying

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš jako panenka, krásná jsi.

    OdpovědětVymazat
  6. Náááádhrná si skoro každý den tě vidím :3 wow krásná :)

    OdpovědětVymazat