neděle 2. února 2014

Piercing

Nové video, všechny potřebné informace jsou ve videu.

10 komentářů:

  1. Pokud chceš dělat videa, tak je dělej pořádně. Ne že se budeš celou dobu dívat na sebe a prohrabovat si vlasy. Pomalu ani nevíš co říkat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. problém je, že já koukám do objektivu a na sebe

      Vymazat
  2. no hate, ale musím súhlasiť s anonymom hore. je krásne, že máš odvahu na to, aby si natáčala videá, veľa ľudí sa na to nezmôže, nevedia sa otvoriť, podeliť sa so svetom o svoju osobnosť a názory, boja sa strachu z neúspechu a pod., takže fakt, za toto máš u mňa palec hore. viem, že toto sú tvoje úplne začiatky s vlogovaním, no ak chceš byť úspešná a chceš byť ľuďom sympatická, prestaň špúliť pery, neustále si prehrabovať a upravovať vlasy, pozerať sa ako vyzeráš, či je všetko na tebe perfektné. nechcem pôsobiť hrubo, ale fakt ti to dodáva "fake" imidž, aj keby si hovorila slová, ktoré by dokázali zmeniť svet, hore spomenuté veci celkovo kazia dojem videa, pôsobia neskutočne rušivo až to sledujúci úplne vzdá a kartu s videom zavrie. ber to ako priateľskú radu:) hovorím to v dobrom :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim, ve videu by ses měla věnovat tématu a né se furt upravovat ;) Ano věnovala si se tématu, ale každých 10 sekund ses upravovala, to dělej před videem , vypadá to ve videu fakt divně :) Jinak videa fajn celkem

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, příjdeš mi docela sympatická, ale souhlasím s tím upravováním vlasů...možná bys to mohla omezit.Jinak se mi tvoje videa líbí :))

    OdpovědětVymazat
  5. Předchozí videa se mi i celkem líbily, ale daleko víc mi přišlo, že děláš video o vlasech, než o tom, jak bolí piercing.

    OdpovědětVymazat
  6. Název videa ,,Bolí propíchonutí percingu?" a mektáš tam o tom jak máš obarvený vlasy a jestli s tim máme problém a podobně.

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasim s ostatníma, první videa fajn, ale fakt je potom nudný koukat se na to jak si pořád upravuješ vlasy a trochu jsem nepochopila proč je název videa o piercingu když ve videu o něm mluvíš tak půl minuty :) Neber si to nějak zle, spíš jako motivaci k vylepšování videí :)

    OdpovědětVymazat