neděle 2. února 2014

N-N- Nothing

Přináším vám pár fotek o ničem, prostě jsem se nudila a tak vzniklo to co uvidíte, fotky se mi ale docela líbí a tak se o ně s vámi podělím, ještě tento večer můžete očekávat video.







38 komentářů:

  1. Ta 3 fotka je dokonalá! :O

    OdpovědětVymazat
  2. Hnusná pleť, strup, a beďar na každém kousku tvého obličeje, fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako keby ona zato mohla, jesus. Občas si uvedomte, že to čo napíšete ľuďom dokáže ublížiť. Nehovorím, že z nej bude teraz čiarových kód lebo sa začne rezať nebo co, no občas sa treba zamyslieť nad tým čo vypustíš :)

      Vymazat
    2. Já nevím, jak ty. Ale pokud bych byl tak hnusnej, nedělal bych ze sebe nádheru.

      Vymazat
    3. Nemám pocit, že by zo seba robila nádhernú. Každý by mal byť spokojný sám so sebou :) Aspoň podľa mňa, neviem ako u teba. Podľa mňa je dosť pekná aj keď má akné, ak by som mala jej pleť ja vyzerala by som 100x horšie.

      Vymazat
    4. Čekáš, že ve čtrnácti bude mít pleť jako z porcelánu?

      Vymazat
    5. Je hezký, jak se tu každý snaží psát duchaplně a inteligentně, ale jedno vám přeci uniká.
      Všem co jí tu chvílite, tak vám chybí zrak. je sice velmi pěkné, že jí tu podporujete, ale k čemu? Dává tu sem fotky, které nemají absolutné žádnou krásu a nic, co by ostatní zaujmulo. Jen někdo se to nebojí říct na plnou hubu. Chvalte jí dál a bude si o sobě myslet, jak není hezká.
      Můj názor: Ošklivá, arogantní, snaha být dospělá.

      Vymazat
    6. Podporujeme ju k tomu aby sa nebála byť sama sebou. Zo všadiaľ je počúvame, že každý je originál, že máme byť sami sebou. Keď si robí niekto čo chce, oblieka sa, vyzerá ako chce spoločnosť ním začne opovrhovať. Tak teda buďte všetci ovce, obliekajte sa rovnako, retušujte si fotky a majte 40 kilo lebo to vždy zaujme. Niekomu sa môže zdať zaujímavé toto. Sto ľudí sto chutí. Mne sa napríklad nezdá lichotivé to obočie, no nemám potrebu jej to vešať na nos. Ako sa hovorí, ak nemáš čo pekné povedať tak nehovor nič. A ak si myslíš, že práve ty to hovoríš na plnú hubu tak si do nej zároveň aj serieš lebo si anonym.

      Vymazat
    7. Chytrá hloupá kunda jseš.

      Vymazat
    8. Oh, poďme si nadávať. To je tak inteligentné. Čo už, človek sa tu zastane niekoho koho blog otvorí 2x v živote a nie je jeho fanúšikom ani ničím podobným a aj tak z toho výjde ako kokot. Lol, tento svet je stále rovnako sprostý.

      Vymazat
    9. Chlapec tady tvrdí, jak se všichni snažíme psát inteligentně a bráníme ji, přitom je sám takový kus srance, že za svůj názor ani nenapíše svý jméno. Potlesk, opravdu bravurně jsi nám to tady nandal. Teď už ale fakt jdi protože tady nezajímáš vůbec nikoho. Zdárek.

      Vymazat
    10. Hejtovat a ponižovat někoho kvůli akné? Kde to sakra sme? Chtěla bych vidět tebe, ježiši. Teď prostě zapomeň na to,že dala fotky na blog,ale i tak,napsat tohle o někom? Sakra, né každej má dokonalou pleť, vsadím se,že ty ji taky nemáš....-,- Posmívat se někomu kvůli vzhledu, to je fakt moc,nejdřív se zamysli nad sebou a pak hejtuj. Sorry, ale tohle je fakt v prdeli. Nikdo nemůže za to,jak vypadá a jakou má pleť!!

      Vymazat
    11. je v pubertě ty ****** - tak to pochop !

      Vymazat
  3. třetí fotka pěkná. Toť vše.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta první a třetí jsou opravdu povedené :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi strašně krásná! ♥ ta změna je dokonalá :3 mám tě hrozně ráda :') točíš libový videa, těším se na nový^^ 1. & 3. fotka WoW) měj see :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsou boží fotky ! Moc ti to sluší :) Ta barva vlasů je super :) A ta třetí fotka je jak vystřižená z modního časopisu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vystřižená z časopisu proti akné.

      Vymazat
  7. Ta 3. bez ty cerny rtenky je uzasna!

    OdpovědětVymazat
  8. ta třetí a první fotka? Wow!:) krásnéé

    OdpovědětVymazat
  9. Vyperoxidované vlasy jsou super, ale když si k nim namaluješ černé obočí, tak to bolí do očí. Nevím, jestli to nevidíš, ale není to vůbec hezké..

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně nanešená rtěnka, lol.

    OdpovědětVymazat
  11. Kdyby ses aspon pokousela byt originalni, ale jsou to fotky jako stovek dalsich radoby blogerek.
    Myslim, ze vetsi uspech je prosadit se samo sebou, nez se podobat dalsim tisicovkam holek, ktere maji stejny styl.
    Sice nejses hezka, ale aspon mas ty malovatka ;)
    Ty vlasy sis moc zesvetlila a hodne znicila, prilis zbytecne.
    A davat si piercing do nosu mezi bedarky taky gol ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim. opravdu holka - ten makeup si radsi nech. a kdyz uz ho sundas tak se prosim nefot.

      Vymazat
    2. A teď mi prosímtě řekni, kde na nose mám ty tvoje slavný beďárky? Nechci být sprostá, ale tak aspoň přemejšlej, nenávidím být ovce a opravdu si nepřijdu jako milion dalších holek, co nosí čepice s nápisama 'Hello'. Tak mi sakra řekni pointu - jakmile si dáš makeup ( který mimochodem na fotce mám a nevidím, že mám někde výrazný pupínky) , tak jsi hrozná barbína a jakmile se snažíš bejt přírodní, tak je to špatně. Proboha kam tohle spěje? Není to moje věc jak vypadám? Už mě tohle nebaví poslouchat, kdyby to aspoň dávalo smysl, ale tohle akorát odpovídá tomu, že máte v hlavách úplný sračky.

      Vymazat
  12. Ty pupínky by mohla vyretušovat, ale neudělá to, protože to k ní prostě patří, je s tím smířená a ví že jí to jednou zmizí. Akné patří k pubertě a kdo s tím má problém a řeší to tady, tak má asi fakt nudný život. A k tomu obočí, mě osobně se to taky nelíbí, ale je to její věc jak to nosí!
    Anitt prosím tě měj tyhle komentáře od anonymu nejvíc v píči jak můžeš a dělej dal co se ti líbí a co tě baví! V.

    OdpovědětVymazat
  13. Tá tretia foto, úplne nádherná si !! :O :))

    OdpovědětVymazat
  14. Nepatřím k těm hejtům, pouze rada, kterou by ti doporučilo opravdu hodně lidí :)
    OBOČÍ - jestliže jsi přebarvila svoje vlasy na moc žlutou blond, neměla by sis ho dělat černé, už vůbec ne tak moc, vypadá to vážně otřesně :) když už, tak světlejší hnědou, ale jinak to vypadá vážně zle
    RTY - chceš ukázat rtěnku? Dobře, ale nauč se ji nanášet, na té poslední fotce to vypadá opravdu příšerně, kazí to celou fotku a vypadáš díky tomu jako malé dítě co se ukazuje a ani se neumí nalíčit, prostě ta 13ctka, no :) (vím, že je ti 14)
    OBLIČEJ - no a když už děláš takové fotky, použij nějaký program a vyretušuj si to, pokud chceš být takový ta "velká holka" , protože vážně to vypadá divně a pak se do tebe naváží zbytečně moc lidí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Upřímně, kdybych tě někde takhle potkala, tak se leknu. Si krásná holka a netuším proč si ve 14cti maluješ obočí. Jasně, je to každýho věc, nechci tě soudit, ale tebe baví stávat dřív jen aby si se namalovala? Není hrozný pocit, když nemůžeš jen tak přejet po obličeji aby ti na rukou nezůstal makeup? Když se takhle maluješ ve tvém věku, co budeš dělat v 18cti? Vážně mi do toho nic není a projevuju tu jen svůj názor, ale to tmavé oblíbený obočí s hodně světlými vlasy dohromady je příšerné. A souhlasím s tím, že když se chceš namalovat rteňkou tak se to nejdříve nauč.
    Jinak, ta třetí fotka, je jak vystřihnutá z We♥It :O
    A já vím, že ti na tichto komentářích nezáleží a že jsou to jen haty (ten můj jím není, ale ber ho jak chceš) a bla bla, ale měla by sis občas něco vzít k srdcy :)
    Have a nice day, Nikol.

    OdpovědětVymazat
  16. cute picture even i dont understand a word! :)

    OdpovědětVymazat
  17. strašně nádherná jsi :)
    a máš boží blog :)
    podíváš se i na můj? http://jijinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Z kama máš tu černou rťenku??
    A mimochodem super fotky, ta třetí je ale úplně nej!!!!:)

    OdpovědětVymazat