úterý 12. srpna 2014

Something or nothing?

Po několika měsících bych vás ráda přivítala, tohle bude jen takový random článek, ale tak jdeme na to.
Proč jsem nic nepsala? Asi jsem se začala hodně věnovat youtubu a řekla bych, že se tam se mi daří celkem dost. Ne že bych se tu nějak chtěla chválit, ale poslední dobou si mě začalo všímat hodně známějších youtuberů a to je prostě naprosto skvělý pocit. Psaní mě sice vždy bavilo, ale musela jsem mít téma o čem sát, no snad víte co myslím. Moc bych tímto chtěla poděkovat všem, co mě podporují ^^
Právě teď je po páté ráno a už svítá, hmmm vždycky se u něčeho zažeru a najednou je takhle pozdě/brzo?

Dále bych chtěla psát o své váze.
Postava se řeší furt, buď jsme moc tlustí, nebo moc hubení, nikdy nejsme spokojeni se svou váhou/postavou. Já osobně nikdy spokojená nebyla, ale zpětně si uvědomuji, že jsem mohla být ráda, protože jak se říká : ,,Nikdy nevíš co máš, dokud to neztatíš'' .
Hmm, začala jsem přibírat a to že mi to říká i rodina, což si upřímně řekněme zamrzí, ale nějak se to snažím neřešit. Holt je to těžké, miluju jídlo.
Dnes ale až vstanu, tak půjdu běhat a potom si dám nějakou dobrou snídani hihi ^^


Proložím vám to tu nějakou fotkou, aby to nebylo jen kecání dobře?

Fotka od koní, tak můžeme jet dál :-) 


Dále jsem se chtěla věnovat otravným otázkám.
Né každý tomuhle čelí, ale pokud máte blog, či jste youtuber, stále vám přichází stejné dotazy, které se dříve či později stanou otravnými. Věřte mi, že když se vás lidi ptají pořád na stejné otázky, ač jste na ně už snad stokrát odpověděli, začnete být nepříjemní, inroničtí a tak podobně. Lidé vám ale poté začnou psát, že se chováte zle přesto, že vám dotyčný nic neudělal.
 Ale zkuste se vcítit do mé role, nebo když si vás lidé pletou s googlem a stále vám přichází dotazy typů : ,,Kde jsi koupila tohle? A tamto? A to se barví ty vlasy jak? Můžu si odbarvit vlasy, i když jsem se ještě nikdy nebarvila?''. 

Taky milujete, když krásnou fotku pokazíte svým ksichtem? :-)

Tento poslední 'odstavec' bych moc ráda věnovala koním, protože je to můj životní styl, žiju pro to.
Vždy jsem u koní trávila týdny, bohužel věci se mění a já u nic mohla strávit tyhle prázdniny jen jeden krátký týden, za který jsem ale neuvěřitelně ráda. Víte pokud máte/jezdíte na koni, víte co myslím, protože tohle je sakra závislost. Tahle moje skvělá kobylka zaplňuje v mém srdci takové místo, že bych za ní snad položila i život. 
Věřte mi nebo ne, ale nic vás neodreaguje lépe, než cválat/ tryskat na téhle lásce. Ještě k tomu, když má dostiháka v krvi, je to sice moje slepý trdlo (na jedno oko) a má velkou podlouhlou bouli na hlavě, ale je to pro mě ten nejkrásnejší kůň na světě. No a potom máte odjet na dobu neurčitou a jenom čekat a čekat, kdy tam zase pojedete. Musím říct, že jsem ale neuvěřitelně ráda i za ten týden, protože jsem ho strávila s lidma, na kterých mi neuvěřitelně záleží.  

Tohle je konec řekla bych, vše co jsem měla na srdíčku jsem vám sdělila, tak zase někdy, užívejte zbytek prázdnin <3 
With love <3 nekopírujte fotky prosím.

10 komentářů:

  1. Rozhodně tě v tom, co jsi napsala chápu.. na rozdíl od některých lidí. Jinak moc krásné fotky .. a ty jsi taky strašně krásná.. ^^
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, i když na koni nejezdím, vždycky jsem chtěla a přijde mi úžasný mít takový vztah jak ke koni, tak třeba k jinému zvířeti. :))
    A s těmi dotazy tě naprosto chápu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně hezký fotky, na koních už pár elt taky jezdím, ale tak cca 2roky zpět jsem se naučila jezdit na jednom koni a nechci jezdit na jiným. Nezažilas něco podobnýho? Jinak na youtube máš skvělý videa. Ráda se na ně dívám :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejezdím na nikom jiném než na ní, takže ano :) a děkuju

      Vymazat
  4. Na nejnovějším videu máš opravdu krásné vlasy ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek a strašně pěkné fotky, já jsem jednou z koně málem spadla, takže se jich teď docela bojím:-(
    Zvu tě na giveaway u mě na blogu www.passengersmaniac.blogspot.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Koníky ti moooc závidim! Já taky pár let jezdila a teď už na to nemám čas a šíleně mi to chybí!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj máš moc krásný blog :-) a super články.

    OdpovědětVymazat
  8. Máš super blog. Opravdu ti závidim, protože já jsem koně chtěla už od asi od mala nebo aspoň jezdit na "kurzy" bohužel nikdo z mé rodiny nechápe jak úžasná zvířata to jsou.

    OdpovědětVymazat
  9. jaká je tvoje přorozená barva vlasů?

    OdpovědětVymazat